Marinovaný bůček v česneku a chilli

Lenny73

Výborná zimní lowcarb pochoutka - žádané pohoštění k vínu. Další recepty naleznete i zde : https://www.instagram.com/p/CpkJX54Lco6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Marinovaný bůček v česneku a chilli

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
vepřový bok, bůček bez kosti 500 g
sůl 1 lžička
bobkový list celý sušený 3 kusy
česnek stroužky 4 kusy
nové koření 3 kuličky
pepř černý celý 3 kuličky
česnek stroužky 5 kusů
paprika sladká mletá 1 lžička
chilli sušené mleté 1 lžička
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
worcestrová omáčka 1 lžička
olivový olej 70 ml

Postup přípravy

  1. K masu přidáme všechny ingredience, zalijeme vodou a vaříme doměkka (já v multifunkčním hrnci Salante Cuco, program dušení 1,5 hodiny).

  2. Vše si smícháme a potřeme čerstvě vytažené, horké maso (seřízneme kůžičku, komu by vadila). Poté zamotáme do alobalu a necháme tyden uležet v lednici...

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů