LowCarb mléčný řez

Oli

Velmi jednoduchý a dobrý lowcarb dezert ke kávě od Martiny Vyšínové, děkujeme :) IG @lowcarbdezerty

LowCarb mléčný řez

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
vaječný žloutek 3 kusy
erythritol, sukrin 5 lžiček
máslo čerstvé 2 lžíce
sůl 1 špetka
mandlová mouka 3 lžíce
kakaový prášek, holandské kakao 2 lžičky
vaječný bílek 3 kusy
tvaroh měkký tučný 250 g
mascarpone 200 g
erythritol, sukrin 2 lžičky
čokoláda hořká, 80 - 90% 50 g
kokosový olej 10 g

Postup přípravy

  1. Žloutky + sladidlo + máslo ušleháme, přidáme sypké suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh. Dáme do dvou forem průměr 18 cm, pečeme 160°C 15min.

  2. Vše na náplň jemně prošlehejte.

  3. 2/3 náplně rozetřete na první korpus, zakryjte druhým, pomažte zbytkem krému a polijte polevou. Dozdobit můžete bílou lowcarb čokoládou, kokosem, lyofizovanými jahodami.. nebo nechat jen tak...a dát do lednice rozležet.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů