Kuřecí křídla z fritézy
Rychlé lowcarb jídlo z horovzdušné fritézy. Autorka Věra Husáková dostala jako dárek pod stromeček HF, tak vyzkoušela - děkujeme :)
- 30m
- 12 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 12 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
kuřecí křídla | 1 400 g |
sojová omáčka | 2 lžíce |
olivový olej | 1 lžíce |
česnek stroužky | 2 kusy |
chilli omáčka | 2 lžíce |
citronová šťáva, čerstvá | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Křídla jsem omyla, osušila a potřela marinádou a nechala přes noc odležet, pak jsem je ve fritéze pekla 25 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů