Krůtí a vepřové v mrkvi s br.kaší
- 4h:15m
- 4 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
krůtí prsa | 300 g |
vepřová plec bez kosti | 200 g |
mrkev | 3 kusy |
sůl | 2 lžičky |
paprika sladká mletá | 1 lžička |
kmín mletý | 1 špetka |
cukr třtinový | 1 lžička |
rajský protlak | 1 lžíce |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
vývar drůbeží domácí | 200 ml |
Postup přípravy
-
Na přepuštěném másle jsem osmažila cibulku.Přidala na kostky vepřové a krůtí maso a opekla.3 velké mrkve jsem pokrájela na půlkolečka a přidala je k masu.Dále jsem dala sůl,trošku sladké papriky,mletý kmín,třtinový cukr a 1 lžíci rajského protlaku.
-
Zalila vývarem,přendala do PH a nechala 8.5 h na stupeň Low..
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů