Koprová omáčka s hovězím masem

Lenny73

Klasika v lowcarb verzi, moc dobrá! Krásný den a pro více inspirace sleduj: https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=NGExMmI2YTkyZg==

Koprová omáčka s hovězím masem

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
hovězí přední maso bez kosti 750 g
mrkev 2 kusy
celer 1 kus
petržel kořenová 1 kus
bobkový list celý sušený 3 kusy
nové koření 4 kuličky
pepř černý celý 4 kuličky
sůl 1 lžička
kopr čerstvý, koprová nať 1 svazek
smetana ke šlehání, šlehačka 200 ml
čerstvý krémový sýr 100 g
ocet kvasný lihový 2 lžičky
sůl 1 lžička

Postup přípravy

  1. Vše dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme doměkka (já v multifunkčním hrnci Salente Cuco, na program dušení, hodinu a půl)

  2. Vývar s masem scedíme, do vývaru přidáme tvrdé stonky kopru a vyvaříme je (cca 20 minut). Poté je vyndáme a přilijeme smetanu, přidáme přepasírovanou uvařenou zeleninu (celer a petržel) a smetanový sýr (na zahuštění). Dáme nasekané výhonky kopru, dochutíme solí, octem a provaříme.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů