- 25m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
|
1 kus |
1 kus |
|
150 g |
150 g |
|
1 lžička |
1 lžička |
|
1 lžička |
1 lžička |
|
1 lžíce |
1 lžíce |
|
0,5 kusu |
0,5 kusu |
|
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
|
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Na pánev kápneme trochu oleje a rybu opékáme z každé strany cca 5 minut. Pak necháme rybu odpočinout a vrhneme se dál...
-
Mezitím si nakrájíme kapii na tenké proužky a opékáme cca 10minut. Zakápneme olejem a citronem.
Ke konci přidáme sezamová semínka a dáváme pozor, aby se nespálila.
-
Všechno pak ještě na minutku přidáme k rybě a pak už jen můžeme nandávat na talíř:)
Makronutrienty
14%
58%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 457 kJ | 1 212 kJ |
| Kalorická hodnota | 109 kcal | 290 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
2,89 g
0,439 g |
7,66 g
1,17 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,289 SVJ | 0,766 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
5,77 g
0,825 g |
15,3 g
2,19 g |
| Bílkoviny | 11,9 g | 31,5 g |
| Sůl | 1,14 g | 3,01 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů

