HAMBURGER

Oli

HAMBURGER

Oblíbená pochoutka - lowcarb verze od Věry Husákové :), děkujeme !

Postup přípravy

  1. Vše promíchám a nechám odležet, pak vytvaruji a na pánvi nebo grilu peču z každé strany 7 minut, ke konci dám plátek sýru.

  2. Tvaroh smíchám se žloutkem, vmíchám ušlehaný sníh, bylinky, sůl a prášek do pečiva, na pečící papír udělám dvě hromádky, posypu kmínem nebo sezamem a peču na 150°C 15-20minut.

  3. Dýni hokaido nakrájím na hranolky, pokapu olivovým olejem, posypu uzenou paprikou, osolím, promíchám a peču na 180°C 15minut.

  4. Dokončení: Jednu housku potřu 1 lžičkou majonézy smíchanou se lžičkou dijonské hořčice, obložím salátem, dám hamburger, kečup slazený stévií, cibuli, rajče, okurku a přiklopím.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte