Celerové hranolky, kuřecí prso, mozzarella a volské oko
Vydatné lowcarb jídlo, tedy vhodné i pro diabetiky. Děkujeme Romaně Važanské za recept :)
- 35m
- 1 porce
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Paleo
- Pečení
- Primal
- Vaříme ze základu
- Whole30
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
kuřecí prsa | 150 g |
sůl | 1 špetka |
olivový olej panenský | 1 lžička |
celer | 150 g |
sůl | 1 špetka |
vajíčka | 1 kus |
mozzarella | 1 kus |
směs listových salátů | 50 g |
Postup přípravy
-
Kuřecí prso naklepeme, osolíme a opepříme. Celerové hranolky osolíme a vše dáme do zapékací misky, kterou vytřeme olejem. Pečeme na 180 st.asi 35 minut, během pečení vše obrátíme. Ke konci pečení na chvilku přidáme mozarellu . Podáváme s volským okem a salátem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů