Celerové hranolky, kuřecí prso, mozzarella a volské oko

Romča

Vydatné lowcarb jídlo, tedy vhodné i pro diabetiky. Děkujeme Romaně Važanské za recept :)

Celerové hranolky, kuřecí prso, mozzarella a volské oko

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
kuřecí prsa 150 g
sůl 1 špetka
olivový olej panenský 1 lžička
celer 150 g
sůl 1 špetka
vajíčka 1 kus
mozzarella 1 kus
směs listových salátů 50 g

Postup přípravy

  1. Kuřecí prso naklepeme, osolíme a opepříme. Celerové hranolky osolíme a vše dáme do zapékací misky, kterou vytřeme olejem. Pečeme na 180 st.asi 35 minut, během pečení vše obrátíme. Ke konci pečení na chvilku přidáme mozarellu . Podáváme s volským okem a salátem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů