- 10m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
|
60 g |
60 g |
|
1 kus |
1 kus |
|
2 hrsti |
2 hrsti |
|
1 hrst |
1 hrst |
|
1 lžíce |
1 lžíce |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
2 špetky |
2 špetky |
Postup přípravy
-
Broskev si nakrájíme na plátky. Do talíře dáme salát, přisypeme ořechy, přidáme 1/2 mozzarelly a na plátky nakrájenou broskev. Mozzarellu polijeme trochou oliv. oleje, přidáme špetku soli a čerstvě namletý pepř.
Makronutrienty
23%
26%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 754 kJ | 1 751 kJ |
| Kalorická hodnota | 180 kcal | 419 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
6,66 g
4,67 g |
15,5 g
10,8 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,666 SVJ | 1,55 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
14,3 g
4,48 g |
33,2 g
10,4 g |
| Bílkoviny | 7,38 g | 17,1 g |
| Sůl | 0,674 g | 1,56 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














