Bramboračka s medvědím česnekem
Výborná jarní lowcarb polévka v čase medvědího česneku. @hrisny_lowcar https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 25m
- 2 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Orestování
- Paleo
- Polévky
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
kedlubna | 0,5 kusu |
mrkev | 1 kus |
mražené houby - hřiby | 50 g |
vývar zeleninový domácí | 500 ml |
česnek medvědí listy | 10 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
kmín drcený | 1 lžička |
libeček sušený drhnutý | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 0,2 lžičky |
Postup přípravy
-
Kedlubnu osmahneme na másle, přisypeme kmín, libeček a necháme rozvonět. Přidáme mrkev, houby, medvědí česnek, sůl, pepř, zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů